mammatillalgot.blogg.se

Den 23 april 2013 så föddes världens charmigaste pojke! Han heter Algot och hans föräldrar kunde inte vara mer stolta! :)

Hej igen!

Kategori: Allmänt

Tiden går så fort just nu och det har varit mycket med skolan osv, men nu är iallafall teorin (en av dom) färdiga och det känns skönt, men det som känns skrämmande är att innan den 18/12 så ska vi ha gjort både uppkörning och ykb!

Asså lilla fina underbara Algot. Den gulligaste och mest godhjärtade pojken i världen och vi har äran att kunna kalla honom för vår son. Han växer och utvecklas och han pratar mer och mer nu. Vissa ord är svåra att förstå, men han är otroligt smart! Iallafall så var han hos mormor och Bengt ikväll när jag var på personalmöte och mormor hade ett ägg som hade spruckit och det hakade Algot upp sig på. Så då tänkte hon att han skulle få smaka ett ägg. Kokt ägg ville han inte ha så dom skulle stega äggen istället. Algot fick vara med och knäcka äggen och steka dom. När dom skulle äta äggen och mormor frågade Algot ifall han ville smaka så svarade han: "nää-ä ägg trasigt" :) han är ju van att trasiga saker är dåligt, om en leksak går sönder så kan man inte leka med den och om ett glas går sönder så kan man få ajaj om man går för nära. Han är helt enkelt lite för smart ibland. 

Blev en sen kväll men nu ska jag sova för imorgon ska vi köra :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här: