mammatillalgot.blogg.se

Den 23 april 2013 så föddes världens charmigaste pojke! Han heter Algot och hans föräldrar kunde inte vara mer stolta! :)

Haha!

Kategori: Allmänt

Nån var lite sugen på att smaka muffinsen vi bakat :)




Tidig kväll

Kategori: Allmänt

Algot var så trött och slut efter sen fullspäckad dag så han somnade 19.40! Han har varit rätt svårsövd den senaste tiden, men inte ikväll :)

Haha! För en stund sen så tog Algot ut nappen och sa "pappa", men han var inte det minsta vaken :) ska han bli en sån som snackar i sömnen (som sin mor)? 

Bildbomb från dom senaste dagarnas kusinmys med Algots lillkusin Agnes kommer här ;)

Liten biskvi va? :D



















Explosion?

Kategori: Allmänt

Algot har inte varit så mycket för att prata, han har bara sagt ett fåtal ord men annars har det varit mest läten (så man har ändå vetat vad han menat). För nån dag sen började det komma några fler ord, men nu har det exploderat nya ord. Han härmas hela tiden pch det är så roligt att höra :) 

Algot har besök av kusinen från Göteborg nu också, så nu passar vi på att busa :)






Nu ska vi städa lite här hemma, eller rättare sagt så ska jag plocka bort saker som Algot plockar fram igen ungefär fem sekunder senare :)

Snart är det SEMESTER!

Kategori: Allmänt

Sista passet före semestern startar om en dryg timme och jag gissar att hela dagen kommer gå dåligt just för att det är sista dagen före semestern :) jonas får inte semester förrän fredag nästa vecka så jag gissar att min första semestervecka kommer bli lugn eftersom att jag har en vild 2 åring vid min sida (eller alltid 5 steg före) :)

Igår hade Algot surfisar hela dagen, det var riktigt hemskt och sen inatt vaknade han 01.20 och var otröstlig, magen var rätt spänd så vi tror att han kan ha fått i sig lite mjölk.. Men det är ju så svårtatt  veta. Nu måste jag he mig iväg till jobbet :) ha en bra fredag!