mammatillalgot.blogg.se

Den 23 april 2013 så föddes världens charmigaste pojke! Han heter Algot och hans föräldrar kunde inte vara mer stolta! :)

Godnatt

Kategori: Allmänt

Boken är nu beställd. Leveranstiden kan bli lite lång, men det ska nog bli bra. Han somnade efter några vändor med babblarna och nu är allt klart för imorgon. Nu ska jag SOVA, det är snart dags att vakna igen. 

Godnatt 

Algot körde och ställde bilden i "hallen" och sen hämtade han traktorn och gjorde likadant :)


Suck

Kategori: Allmänt

Lillkillen är jättetrött men vill helt enkelt inte sova, han ligger och slappnar av och man känner att sömnen närmar sig, men då sätter han sig upp och säger "uuuu".. Typ.. Jag är trött och ska upp tidigt och eftersom att busen har busat hårt så har jag inte förberett klar inför imorgon, så innan jag kan sova så måste jag göra klart allt.. 

Den här kanske skulle vara värd att testa. Borde ju inte bli värre tycker jag :) 




Blivande lastbilschaufför?

Kategori: Allmänt

Idag har jag och Algot varit i stan och busat med Hugo och hans mamma. Algot köpte sig en "stor" lastbil Som man kan sitta och köra på, och mamman gjorde lite små fynd :) sen for vi hem och då hade Jonas rast efter vägen så då stannade vi där och så fick Algot busa lite där också. Tror minsann att det var någon som stortrivdes?! 







Bra jobbat..

Kategori: Allmänt

Algot var jättetrött ikväll men han kunde inte riktigt somna, så jag la mig nära och blundade och låtsades sova. Det funkade! Algot somnade.. Och mamman också, jag vaknade nyss.. Känns som att den här natten kommer bli kul, jag är typ pigg nu. 

Idag fikade vi ute när vi kom hem från förskolan. Boben funkade utmärkt som. Picknickbord. Iallafall tills pojken kom på att han ville åka :)








Tillbaks?

Kategori: Allmänt

Är den gamla Lisa tillbaks? Hon som arbetade mest nattetid och som var som mest effektiv då andra låg och sov? Nja, det vette tusan, men jag har kommit igång ikväll så nu är det lite synd att gå och lägga sig. Sorterar kläder i sinne och tvättmaskinen går fär fullt. Lådor ska fyllas med saker där Algots rum ska bli och imorgon ska en skänk flyttas upp så att vi har någonstans att lägga Algots kläder. Massa saker att göra och under dagtid så går det inte göra så mycket, eftersom att allt som jag plockar ner (eller viker) plockar Algot upp och tycker att det ska ligga på golvet. Så nu passar jag på att göra sånt som tar tre gånger så lång tid då Algot är vaken :)

Håller på att måla Algots säng också, men jag är inte nöjd med färgen.. Den blir inte tät (eller vad man ska kalla det), så jag kommer troligtvis att få måla typ 10 varv för att det ska bli bra. Och om det nu tar tio varv så kommer jag INTE att måla Algots tripp trapp i den färgen utan då får det bli nån annan, för man kan inte precis påstå att jag är en person med mycket tålamod.. :)

Ska springa ner till tvätten än en gång och sen ska jag göra natt, eller nja. Jag ska försöka hitta en sko först. Hade tänkt träna imorgon efter jag lämnat Algot på förskolan, men jag hittar bara en av mina skor och jag har sökt äverallt där jag kan tänka mig att en sko skulle kunna vara.

Våran lilla superhjälte! <3

Så där ja!

Kategori: Allmänt

Har beställt den där fina jackan till Algot nu, hm hade kampanj på dom några dagar så då passade jag på :) i vanlig ordning så är det full rulle hemma hos oss. Algot är på bus-humör från morgon till kväll, våran fina kille <3









Våren närmar sig

Kategori: Allmänt

Det märks att våren närmar sig nu, för alla klädkedjor släpper vårens nyheter redan nu :) har hittat några fina plagg som jag tror skulle passa utmärkt till våran fina son!















Tjurig liten kille..

Kategori: Allmänt

Idag har vi en kille som inte ger sig när det gäller nåt, men så har han ju en mamma som är lika tjurig.. Han skrek i mer än 40 minuter och vägrade allt. Inget som brukar fungera fungerade så då gjorde jag en flaska välling och när han åt den så blev han lugnare och nu sover han äntligen :) <3




Bra jobbat!

Kategori: Allmänt

Skulle söva Algot, men han var inte den enda som somnade.. Jag tror att vi somnade ungefär 20.30 och jag vaknade 22.51 :) tror att jag var lite trött.. Nu ska jag bara förbereda morgondagen och sen ska jag sova igen! Hoppas det går lika lätt att somna den här gången :) 



Hahaha!

Kategori: Allmänt

Algot brukar hjälpa Jonas att skotta med fyrhjulingen och han tycker verkligen att det är jättekul, tillochmed så kul att han försöker göra samma sak inomhus :)






Sen kväll igen..

Kategori: Allmänt

Men nu är del 1 klar inför morgondagen! Har haft mina småbröder här ikväll och när dom for så skulle vi få Algot att somna.. Jo tjena.. Efter många om och men så somnade han och jag satte igång med förberedelserna :) skulle aldrig hinna allt imorgon så det var bäst att göra bort det. Nu ska jag göra mina älsklingar sällskap! Godnatt









En tur med sparken

Kategori: Allmänt

Algot tyckte det var kul att åka spark. Vi får inte så långt, men han satt stilla och protesterade högt så fort jag stannade av :) sen skottade vi lite snö och Algot sprang omkring och lekte. Han älskar verkligen att vara ute.. När vi gick in så blev det skrik och gråt i en hel kvart innan han lugnade sig lite. Han sprang omkring och grät samtidigt som han bar overallen runt runt, han skulle inte vara inne. Nu leker han lite här inne men vi ska nog försöka vila lite snart :) Han fick en banan också och den skulle han äta helt själv :)










Dumma hals!

Kategori: Allmänt

Jag vaknade upp igår med lite ont i halsen, idag är det ännu värre och jag har blivit rejält hes. Imorgon är det sparkfest i byn och då vill jag verkligen inte vara sjuk! Har längtat efter den sen vi fick inbjudan (i början på december) och vi fick det jag ville ha. Allt är planerat in i minsta detalj så jag hoppas förkylningen kan vänta ett par dagar :) 

Ikväll kommer mina bröder på middag, dom ska fira hon som blev 29 år igår (vem nu det kan vara ?;)) har inte gjort nån traditionell tårta, men jag gjorde nåt jag velat testa länge! Hoppas bara att den är god! (Bilden är lånad från jennysmatblogg.damernasvarld.se), mina egna bilder kommer senare då den är helt klar :) just nu står den och hittar till sig i frysen!


Jag tror att Algot är sugen på att gå ut med barnvagnen. Igår så klättrade han upp och satte sig i vagnen och ville inte gå ner. Fyra gånger klättrade han upp där :) så nu ska vi ta oss ut nån dag, men inte idag. Idag ska vi ut med sparken och testa den :)





Tuff vecka

Kategori: Allmänt

Det har varit en tuff vecka med sena kvällar och tidig uppstigning, men nu har jag ledigt ett par dagar så nu tänkte jag passa på att vila upp mig (hur nu det ska gå till med en vilding Till son?). Algot har börjat härma ord mer och mer och det låter så gulligt när han pratar :) sen så är han väldigt duktig på att visa sin egen vilja.. Men han är ändå väldena sötaste och underbaraste pojke <3

Jag är helt slut så nu orkar jag inte skriva mer, nu ska jag sova!