mammatillalgot.blogg.se

Den 23 april 2013 så föddes världens charmigaste pojke! Han heter Algot och hans föräldrar kunde inte vara mer stolta! :)

Ledig helg!

Kategori: Allmänt

Klockan är inte ens tio över nio, men nu säger vi godnatt. Alla tre är trötta efter en lång dag och imorgon väntar nya roliga Äventyr!

Har inte Så många nya bilder (har ju jobbat och sovit borta) men lägger ut några "gamla" istället :)






Haha!

Kategori: Allmänt

Jonas komme hem från jobbet för en liten stund sen och då vaknade Algot från sin vilostund, han fick kramas lite med Jonas och sen somnade han igen :) 

Å han har snyggaste sovstilen :D



Natten gick sådär.. Algot vaknade nån gång under natten (typ två) och då fick han komma till oss. Men det är bara att fortsätta försöka :)

Natt nr 1!

Kategori: Allmänt

När Algot var två månader gammal så började han sova i som egen säng, men då han var sex månader så började han sova så oroligt om nätterna och det var inte förrän man tog upp han och la han mellan oss som han somnade om och sov gott. Sedan dess har han sovit hos oss men ibland har vi försökt få han att sova i sin säng. Vissa nätter har det gått bra och andra nätter har det gått mindre bra. Men ofta har jan somnat ivä våran säng och vaknat tidigt på morgonen (typ 3..). Eftersom att Algot växer så det knakar så blir det mindre och mindre plats över till oss andra så ingen av oss tre var sovit så bra, så inatt testar vi att ha Algot i ett eget rum. Han ville inte somna där så han fick somna mellan oss så nu hoppas jag att han får sova bra :) vi får börja smått och arbeta oss uppåt! :)

Jag kunde knappt hålla ögonen öppna och skriva klart den här texten så jag har inte orkat läsa igenom den heller :) godnatt





Grattis farmor!

Kategori: Allmänt

Idag vill jag skicka en stoooor grattiskram till min farmor som fyller år idag! Vi kommer och grattar dig i afton :) 

Grattis på födelsedagen önskar Algot 


Han är ju inte dum..

Kategori: Allmänt





Jag blir gråhårig!!

Kategori: Allmänt

Idag så gick jag ut från lekrummet till köket, skulle dricka lite vatten och Algot satt då på golvet. När jag stod i köket så hörde jag att någon slog på fönstret i lekrummet så jag kollade in där, och vad fick jag se?! Klätterapan Algot gör mig gråhårig! Men han är ju så söt :)


Sen så har han provat mormor och Bengts gungstol :)


Torsdag

Kategori: Allmänt

Idag är det torsdag och ledigdag för hela familjen <3 imorgon jobbar jag, men det ska nog gå bra det också! Ledig lördag och jobb söndag :)

Algot hittade en ny hatt i diskstället. Han tyckte den var jättekul! 


Sen så fyllde Algots mormor år igår och när vi ringde för att gratta henne så såg Algot ut såhär :)



Igår kväll när det var dags för Algot att sova så var det en kille som inte kunde ligga still. Haha. Även fast han halvsov så rullade han runt och höll på :) och sen somnade han på mitt ben <3




Blivande busschaufför?

Kategori: Allmänt

Idag var vi till stan (igen) och vi var förbi på mitt jobb (igen) och där träffade vi iris :) vi tre gick ut till garaget och så fick Algot åka lite buss, det gick framåt och bakåt. Han var så nöjd och sa inte ett pip förrän vi sa att vi skulle gå in. :)






Redan slut på helgen

Kategori: Allmänt

Jag har inte så mycket att skriva så därför visar jag lite bilder från helgen istället :)












Och så lägger jag ut en bild på mina nya fina skor! Dom är jättesköna för fötterna och jag blir glad av färgerna :)


Haha

Kategori: Allmänt

Jag skulle jobba 05.15-17.20 imorgon, trodde jag.. Jag började fundera på om jag skulle ringa driften å kolla hur det låg till, för jag vill ju inte köra 5 mil i onödan. Ringde dit och dom hade ingen dator som funkade som den skulle så han började leta manuellt i listorna och efter många om och men så sa han att jag var ledig imorgon. Letade och hittade ett gammalt schema där jag fortfarande stod som föräldraledig och det gällde till den 14/6 och även där stod det att jag var ledig.. Tur att jag valde att kolla upp det :) det är lite synd att jag inte jobbar imorgon, för en av mina bästa resenärer åker sista gången imorgon så jag hade en liten gåva.. Får helt enkelt hälsa på henne istället :) 

Nu ska jag tvätta lite kläder :)
Godnatt

Bild från igår!




Godnatt

Kategori: Allmänt

Jag är väldigt trött just nu, men jag har lite pirr i magen :) imorgon ska jag jobba och det är tredje gången som jag är själv, men det ska nog gå bra! Min mamma har varit här idag och till middag blev det skedpalt och fläsk, mums! Nu ska jag försöka sova. 

Har kollat lite efter en bärsele som passar för lite större barn, Algot är inte lika nöjd med att sitta i vagnen som han var förut och det slutar ofta med att jag får bära han en bra stund när vi handlar eller gör saker. Min rygg gillar inte riktigt allt bärande, men nu har jag hittat ett sätt att bära Algot utan att det gör ont i ryggen, men då får jag istället ont i axlar/skulderblad. Så därför har jag kollat lite efter bärsele för större barn. Hittade en som verkar bra och som rekommenderas till långa barn :) 
Algot hade sitt fina set med mustascher idag :) han började morgonen med att räcka ut tungan :D

Och sen hittade han en kopp med kallkaffe på bordet (han gjorde nåt illaluktande i blöjan och jag gick för att byta blöjan och sen glömdes kaffet bort). Han tyckte att det var jättegott och blev arg/ledsen för att han inte fick mer :D



Klätterapa!!


Benvärk igen..

Kategori: Allmänt

Inatt hade vi en liten kille med benvärk igen :/ det har gått bra flera nätter men inatt gick det inte. Vid två fick han en alvedon och sen sov han oroligt till 07.15 och sen var det full rulle. Jag är inne på min andra kopp kaffe, så det kommer att bli en lång dag idag. Men jag ska inte klaga! Jag har en frisk och underbar pojke och världens finaste sambo <3 
 Här kommer två bilder från igår :)



Nu tar jag helg!

Kategori: Allmänt

Två dagars ledighet :) sen jobbar jag två dagar och sen är jag ledig i helgen! 

Idag går det mycket kaffe.. Busig pojke och trött mamma..






Helgen

Kategori: Allmänt


Jobbarhelg i helgen så därför har det inte blivit så mycket bloggat. Algot har åkt gräsklippare, "gubbarna" har fixat så att vi nu har en grusgång och Algot har fått sitt eget bollhav :) nu har jag två pass kvar och sen två dagars ledigt!





Jobbig dag på jobbet

Kategori: Allmänt

Men vad gör det när man har världens finaste och underbaraste familj? 

Jag är fruktansvärt trött idag, har hållit igång hela dagen och hela kvällen har jag haft "myrkryp" i fötter/vader.. Tror inte riktigt stt jag är van att stå så mycket som det blev idag. Hämtade Algot hos farmor och farfar. (Som i sin tur hämtat han från förskolan). Kom hem och gav finaste lillprinsen ett bad, sen fick han på sig en pyjamas och sen åt han sin flaska och sen somnade han. Han var också trött, men det blir man mig när man lekt och busat en hel dag :) 

Igår så bakade jag världens enklaste rabarberkaka och eftersom att jag tog gårdagens rabarberkaka till jobbet idag, så gjorde jag en ny kaka som vi kan fika imorgon! Jonas är ledig, jag är ledig och Algot är ledig <3 men så jobbar jag 05.15-17.22 på fredag, 12.48-18.41 lördag, 17.04-23.16 söndag och 17.01-23.11 måndag innan det är dags för lite ledighet igen :)




Nu ska jag flytta tvätten till torktumlaren och sen ska jag sova! Har varit vaken sen 05.45 imorse så nu "svider" det under ögonlocken..

Borde verkligen sova..

Kategori: Allmänt

Jag ska upp före 6 imorgon, men ändå har jag inte lyckats få mig isäng. Trött som attan är jag, men före jag lägger mig så måste jag hänga tvätt. Sen är jag klar. Algot somnade vid åtta men han har sovit oroligt, men jag hoppas det blir bättre så att han får sova hela natten utan störningar :) 





Haha, han var så trött så han orkade inte sitta som vanligt när han skulle titta på bamse.. Han ville inte ligga ner heller :) sötnosen! <3




Det går lika bra

Kategori: Allmänt


Att leka ute :) 






Sol ute!

Kategori: Allmänt

Det är underbart väder ute idag så då passar vi på att hålla oss ute :) Algot sov i vagnen medans jag gick i en dryg timme och sen så har jag lagt ut en filt på gräsmattan och hissat parasollet, så nu tänkte jag att vi skulle gå ut och lata oss lite :) 







Shopping!

Kategori: Allmänt

Idag har jag och Algot varit med hans farmor till stan och shoppat lite! Algot fick en hel del kläder, men även mamman kom hem med lite nytt.. 

Sen efter vi kommit hem så har vi hunnit mycket! Algot har fått gunga, vi har tittat på bilar/lastbilar och jag har städat och renbäddat sovrummet. Nu sover Algot och mamman tänkte fortsätta städa och tvätta nu när jag har chansen (är fortfarande väldigt förvånad över att jag fick städa hela sovrummet utan att Algot blev "arg") :) han skulle ju så klart hjälpa till, så när jag plockade ihop alla förpackningar med våtservetter så plockade han ut dom ur lådan och slängde dom på golvet :)