mammatillalgot.blogg.se

Den 23 april 2013 så föddes världens charmigaste pojke! Han heter Algot och hans föräldrar kunde inte vara mer stolta! :)

TRÖTT

Kategori: Allmänt

Jag är fruktansvärt trött efter den här lediga veckan.. Har blivit sen kvällar och Algot verkar ha ställt om dygnet lite och vaknar tidigare än vad han har gjort förut, så nu tänkte jag vara smart och lägga mig och SOVA i tid så att jag är pigg(are) imorgon. Imorgon böjar min jobbhelg, men då den är slut så blir det ganska lång ledighet men besök från Göteborg och massa skoj inplanerat.

Nu somnar jag snart, så godnatt!







Måndag

Kategori: Allmänt

Idag har Algot varit på förskolan några timmar och då passade jag på att börja kalasbaka, det är ju bara en månad kvar innan vi har en tvååring här i huset. Vart tog tiden vägen? Sen for vi till farmor å farfar och fikade och sen hem för att fixa middag. Spaghetti och baconsås blev det och ni kanske kan gissa vem som åt hur mycket som helst? Jo Algot så klart.. Och sen åt han apelsin och sen soygurt på det :) han har ätit väldigt mycket den senaste veckan, men jag gissar på att han har en period nu då han växer extra mycket :)










 

Ledig helg

Kategori: Allmänt

Den här helgen har jag varit ledig och vi Har hunnit med en hel del. Vi har tapetserat en fondvägg i Algots blivande rum, ätit grillat för första gången i år och så har vi haft drygt 3 timmars bus på Leos lekland :) 










Gääääsp

Kategori: Allmänt

Algot somnade sent ikväll och när jag hade somnat så blev det ungefär 1 1/2 timmes sömn innan Algot vaknade och var ledsen och hungrig. Sen tog det ca 1 1/2 timme att få Algot att sova igen och när han hade somnat så var jag rätt pigg. Nu ska jag försöka sova igen, men jag gissar att det inte blir så lätt. Men men, måste ju försöka iallafall. Godnatt






Funderingar nattetid

Kategori: Allmänt

Jag har svårt att somna ikväll så jag tittar runt på olika sidor efter Algots present. Jag och Jonas har kommit överens om Algots födelsedagspresent, men nu måste vi bara komma överens om vilken vi ska köpa. :) det finns enkla varianter och dom som är lite mindre enkla.

Efter att ha varit på liten och stor, väntrummet på barnmottagningen och Leos så har vi kommit fram till att Algot ska få någon typ av rutschkana :) här är några av dom olika modellerna jag tittat på.








Här händer det inte mycket

Kategori: Allmänt

Algot har haft magsjuka så det har varit lite fullt upp här hemma. Han kräktes torsdag till tisdag och vi var in till akuten två gånger för att han inte kissade och var trött och slut, men dom skickade hem oss och sa att vi skulle ge han vätska. Han har mått bra några dagar nu men ikväll verkar han ha magknip eller nåt. Han somnade jättesent och vaknade vid två och skrek utöver sig under en lång stund, men nu verkar det bättre. Vi ligger och tittar på bamse :) hoppas han kan sova några timmar till. 



Fina sängkläder!

Kategori: Allmänt

Jag har sökt efter sängkläder till Algots nya täcke och kudde på lite olika sidor, men det verkar vara jysk som har mest utbud. Jag kan inte förstå varför alla gör egna mått på sina täcken eller sängkläder, för det innebär att ett juniortäcke inte behöver ha samma mått som ett juniorpåslakanset så man vet aldrig vilket täcke som passar till vilket påslakanset. Men jysks påslakansset Passar ju jysks täcken så därför passar det extra bra att dom är finast :) 





.

Kategori: Allmänt

Idag har jag och lillbusen röjt lite här hemma och sen när pappan kom hem så målade jag ännu ett varv på Algots säng och det känns som om det aldrig kommer bli färdigt.. Efter FYRA varv är det fortfarande inte täckt överallt och snart är hela burken slut.

När vi hade ätit middag så for vi till stan för att köpa lampor. Vi kom hem med ett större täcke och större kudde till Algot (och sängkläder med bamse), sen hade vi köpt lite annat smått å gott, men självklart glömde vi köpa lampor! :) så fort sängen blir klar så ska jag testa madrassen som finna här hemma, hoppas den passar! Sen ska vi börja med Algots rum :) oj vad jag längtar!!





Haha!

Kategori: Allmänt

Algot vaknade kl 6, men efter lite välling och några få minuters bus så sover han nu igen. Igår somnade han med traktorn och idag med nycklarna :)

Nu ska jag också sova lite till :)



Sen kväll

Kategori: Allmänt

Har jobbarhelg i helgen och ikväll har jag haft kvällspasset så jag har nyss kommit hem. Vi har stökat lite där uppe idag och det går sakta men säkert framåt! Jonas skruvade ihop skrivbordet och ni kanske kan gissa vem som skulle göra likadant sen? 




Sen när han skulle sova så var han övertrött och ville inte somna. Då tig han tag i traktorn och körde den på sin egen mage och sen somnade han :) 

Nu är jag fruktansvärt trött så nu ska jag sova. Godnatt :)

Algot älskar bilarna som finns på Coop