mammatillalgot.blogg.se

Den 23 april 2013 så föddes världens charmigaste pojke! Han heter Algot och hans föräldrar kunde inte vara mer stolta! :)

Heeeeelg!

Kategori: Allmänt

Äntligen är det Helg! Men det har varit en rolig vecka :) i måndags gjorde jag min första dag på busstationen i Skellefteå och det har varit riktigt roligt! Jag har lärt mig mycket under veckan och idag har jag varit i Umeå och lärt mig sälja tågbiljetter. Det har varit en lång dag, så nu säger vi godnatt!









Sötaste pojken <3

Kategori: Allmänt

Algot är så busig nuförtiden. Han sitter aldrig stilla och han ska bitas hela tiden.. Idag fick han äta korv, makaroner, ärtor och morötter och det tyckte han var gott!

Det är rätt mycket att göra på det nya jobbet så mitt huvud är rätt tomt nu :) 
Ni får lite bilder istället ;)








Lite nytt

Kategori: Allmänt

Tänkte lägga ut lite nya bilder på världens finaste kille <3









11 månader..

Kategori: Allmänt

I 11 månader har vi varit föräldrar till världens finaste pojke <3 våran lilla virvelvind!












Stora killen!

Kategori: Allmänt

Igår när vi var på BVC så vägde Algot 9900 gram och var 77 cm lång! Han är ingen liten kille längre. Efter BVC så var vi till stan och gjorde ett besök på Leos, där var det två andra bebisar från vår föräldragrupp, eller bebisar kanske man inte kan kalla dom längre :) vi skulle iallafall försöka ta en gruppbild på våra små, och det gick sådär.. 








Igårkväll var det en kille som busade i soffan :)



Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Idag är det fullspäckat schema! Vi ska vara på BVC 10.30 och sen ska vi på Leos direkt efter det och kl 15.45 ska jag vara på vattengympa i burträsk.. Men om jag hinner med det sista får vi ju se :)

Algot säger iallafall godmorgon! Förstår fortfarande inte vart han får sitt goda morgonhumör ifrån.. Dom här bilderna är tagna typ 3 minuter efter han hade vaknat :)






Äta med händerna?

Kategori: Allmänt

Nä, det är väl inte så svår.. Testa äta utan händer istället, det är inte lika enkelt! :)









Hahaha!

Kategori: Allmänt

Igår så var Algot i grytskåpet och jag var i hans lekrum och plockade ihop lite leksaker. När han kom in i lekrummet så tyckte jag att det var nåt som inte riktigt stämde :)




Luleå :)

Kategori: Allmänt

Igår så for vi till Luleå och kollade på lite bilaffärer och när Jonas trodde att vi var klara så körde jag in mot stan och elite hotell :) vi fick ett riktigt fint rum! Igårkväll så gick vi ut och åt middag, vi åt plankstek och det var nog den godaste plankstek jag någonsin ätit! :) top 2 iallafall. Hotellfrukosten är avklarad, men på söndagar har dom sen utcheckning så vi behöver inte stressa iväg. Vi tänkte gå en sväng på stan när klockan blir 12 och sen vill vi hem till våran lilla prins! :) 




FEM ÅR!

Kategori: Allmänt

Idag är det fem år sedan jag la ut den här bilden på min gamla blogg :)


Idag har vi femårig förlovningsdag och idag skulle pappa ha fyllt 65år! Det är en dag att fira helt enkelt! Men kan inte skriva mer om det nu :) nu ska vi packa! 


<3

Kategori: Allmänt

Idag har jag och Algot varit i stan. Vi började med att gå in på intersport och kolla på alla fina Skellefteå AIK saker som finns. Sen gick vi på rusta och när
Vi hade gått in i butiken så kom jag på att jag hade glömt ta en vagn så då fick det bli en korg istället :) 

Sötnosen!




Det funkade fint med korg :)

Duktig kille!

Kategori: Allmänt

Jag skulle ta kort på Algot men så blev det nåt så jag la bort telefonen, Algot fick tag i den och lyckades trycka och vända så att kameran var på framsidan av telefonen och så lyckades han ta kort på sig själv :) 



Busig pojke <3

Kategori: Allmänt

Ikväll när Algot skulle få sitt bad så ville han inte sitta stilla. Han la upp fötterna på kanten och försökt nå vattnet med munnen :D han var så söt så jag ropade på Jonas och sa att han skulle skynda sig att komma med min telefon å ta kort :) 



Haha!

Kategori: Allmänt

Igår så kräktes Algot lite i mitt knä när vi satt i soffan och sen glömde vi kvar pappersrullen på bordet.. NÅGON såg detta och tog sin chans :) 



Varför nöja sig med en..

Kategori: Allmänt

När man kan ta två? 



Delmål nr 1

Kategori: Allmänt

Nu väger jag lika mycket som jag vägde innan jag blev gravid och det var mitt delmål nr 1 :) känns faktiskt riktigt bra!

Idag så var jag och Algot till stan och fixade lite och det första vi gjorde när vi kom dit var att träffa Hugo och Maria på Leos lekland :) Algot gillar att vara där, men idag var han väldigt nyvaken så det tog en liten stund för han att vakna :) 




Godnatt!

Kategori: Allmänt

Imorgon blir det ingen sovmorgon så det är nog bäst att gå å lägga sig nu, men först ska jag starta en tvätt. Algot fick bada ikväll och han hade jätteroligt! Satt inte still en sekund :) våran lilla prins <3





Baka baka baka!

Kategori: Allmänt

Som ni alla vet så älskar jag att baka, men på sista tiden så har det inte blivit så mycket bakning. Men nu äre slut på det! Idag gjorde jag muffins med apelsin och choklad och imorgon ska det bakas mera! Sen så får vi se om jag fortsätter baka på onsdag eller om jag gör nåt annat då :D 


Några minuter efter mitt senaste inlägg så gav jag upp och Algot fick en macka istället :) sen så körde han omkring som en galning med sin gåstol (och välte massa saker) och ungefär en timme senare slocknade han typ innan huvudet var nere på kudden :)





Tjurskalle!

Kategori: Allmänt

Han är så trött men kämpar för att inte somna :)