mammatillalgot.blogg.se

Den 23 april 2013 så föddes världens charmigaste pojke! Han heter Algot och hans föräldrar kunde inte vara mer stolta! :)

Nu är det helg

Kategori: Allmänt

För mig! 

Nu har jag jobbat mina åtta dagar i sträck så nu tar jag helg i tre dagar, sen jobbar jag en och är ledig sex dagar :) jag har inte bloggat på ett tag, men nu är det daga igen. Algot busar på som vanligt och han är så otroligt tjurskallig så ibland blir det lite roligt. För några dagar sen så försökte han sätta på nappen till nappflaskan på hans vattenflaska, det gick inte riktigt som han hade tänkt men han gav sig inte utan försökte gång på gång :) 








Idag tänkte jag inte en Algot nån macka till frukost eftersom att han bara brukar ta en tugga eller två när han är nyvaken. Smörade en macka till mig själv och tog en tugga, Algot såg min macka och ville smaka och sen såg jag inte den nå mer. På några minuter hade han ätit upp hela mackan :) 

Sen så köpte jag en resväska till Algot igår.. Han måste ju ha nåt att packa sina leksaker i då vi ska till Göteborg :) 



Hahaha

Kategori: Allmänt

Hej! 
Jag heter Algot och jag har ätit plättar med hallonsylt till middag




Dag 1 av 8.

Kategori: Allmänt

Nu är första dagen av åtta arbetsdagar avklarad. Det blev en "kort" dag. Jobbade mellan 8-15, men har ju lite restid också. Kom hem ca 17.30 så då blev det bara att byta kläder å fara till burträsk och föräldramöte :) Algot var med farmor och farfar under tiden. Borde ha sovit för länge sen, men jag hade lite saker att göra först.. Typ äta middag och förbereda lite inför morgondagen :) 




Algot sover och jag tänker göra samma sak :) 

Jobb och förkylning

Kategori: Allmänt

Ligger lite efter med mitt bloggande just nu. Har jobbat hela helgen och dessutom har jag blivit så förbaskad förkyld :/ Algot är förkyld och jonas likaså. Har inte blivit så många nya bilder som senaste dagarna, men H&M har släppt lite ny höstkläder så jag lägger ut lite bilder på kläder jag vill köpa till Algot istället :) 






Haha, hittade en ny bild på Algot :) han läste nyaste bamse! 



Nu går jag och lägger mig!

Kategori: Allmänt

Idag har Algot och jag varit och hälsar på farmor och farfar och efter vi varit där så for vi till mormor och busade lite. Imorgon ska Algot på förskolan igen och när jag hämtat honom så kommer min mamma hit :) hon ska vara här medans jag jobbar :) Algot har så snälla mor- och farföräldrar som ställer upp när jag och Jonas jobbar konstiga tider, det är så otroligt uppskattat och vi är så tacksamma för att vi har er!


Nu är det godnatt för mig. Algot sover redan <3



En händelserik dag

Kategori: Allmänt

Medan Algot var på förskolan så hann jag till stan en sväng. Köpte färg till hans tripp trapp stol och växasäng (både stolen och sängen ska bli röd), fyndade en mössa till Algot för en tia och sen så handlade jag lite på Coop innan det var dags att hämta buspojken <3 just ja, har även lämnat in en ledighetsansökan för julafton. Vet inte än om jag har nåt pass på schemat då, men jag vill verkligen vara ledig julafton så därför sökte jag ledigt redan nu :)

Algot har haft en busig dag idag och jag har tagit många bilder :)

På första bilden så har han mössan som jag köpte för en tia :) så himla söt han blev i den!










Måndag och ny vecka!

Kategori: Allmänt

Imorse lämnade jag Algot på förskolan halv nio och sen for jag på gymmet på badhuset. Där blev det en halvtimmes kondition och sen orkade jag inte göra så mycket mer. Jag kan inte med så många maskiner där så därför blev det bara kondition, det är typ bara cykel och löpbandet jag kan. Det är mer än 4 månader sen jag tränade sist så det var verkligen behövligt.. Hädanefter tror jag att det får bli en vana att fara på gymmet när jag lämnat Algot, jag passerar ju liks där påväg hem.
 
Nu ska Jonas fara på jobbet och jag ska fara och hämta Algot och sen blir det ett besök på liten och stor :) 
 
Ha en bra dag! :) 
 
 

Lycka

Kategori: Allmänt

Algot älskar att åka gräsklippare med farfar, men ibland så måste gräsklipparen lagas och då är det någon som blir extra lycklig, för då får han göra som han vill under tiden :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Semesterbilder

Kategori: Allmänt

NU har jag äntligen fört över alla bilder från kameran till datorn. Kameran är inte tömd sen typ början på juli så det finns rätt många bilder som jag vill visa. Datorn är lite seg men några bilder ska jag nog kunna ladda upp :) 
 
Innan vi for söderut så gjorde vi ett besök på lycksele djurpark tillsammans med Peter och Sarah (och Alva så klart). Algots favoriter var nog björnarna och vargarna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen så for vi söderut för att träffa lilla Agnes :) Härifrån finns det många bilder, men vi stängde av blixten så en del bilder är lite suddiga men det får gå bra ändå! Agnes gick från famn till famn och Algot fick hälsa på sin lilla kusin.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har jag inte tid att lägga upp fler bilder, men får se om jag tar mig tid senare idag. Algot ska äta lunch nu och sen blir det lite vila! 
 
Vi ses senare!
 
 
 
 
 
 

Full rulle

Kategori: Allmänt

Idag har det varit full rulle från början till slut. Algot sov drygt två timmar mitt på dagen och det gjorde jag också, eller jag sov "bara" en timme :)

Klipptid är bokad, ska bli skönt att få ordning på håret :) 18/9 tror jag det var! Nu är jag så där trött igen.. Kämpar för att hålla ögonen öppna så då är det lika bra att lägga sig å sova istället :)

Godnatt



Det gick snabbt!

Kategori: Allmänt

Ibland blir man positivt överraskad när man hämtar posten :) i måndags fick jag ett mail om att Algots tröja var klar och den blev skickad igår och idag kom den :) det är en kvinna utanför Umeå som syr och säljer via tradera och hon gör så fina tröjor! Tre tröjor har jag sammanlagt beställt från henne och alla tre har varit så fina! Den Algot hade igår (med glassar på) kommer därifrån :)


Och den här kom med posten idag :) 


Ledig!

Kategori: Allmänt

Den här veckan hade jag bestämt mig för att tacka nej ifall jag fick nån jobbförfrågan, men passande nog så har jag inte fått nån :D idag har Algot varit på förskolan i fem timmar så jag hade lite egentid. Kommer knappt ihåg när jag hade det sist :) jag hann baka, dammsuga, tvätta kläder, vika tvätt och börja sortera bort sånt ingen använder. Hann även ringa massa viktiga samtal och duscha i lugn och ro. Flera gånger tittade jag på klockan och tänkte "snart vaknar han" innan jag kom på att han var på förskolan. Det var rätt skönt när han kom hem igen så det blev livat här hemma :) 

Algot fick besök av grannarna idag. Dom lekte massor och fick fika så klart. Jag är ledig imorgon och på torsdag och sen jobbar jag fredag innan jag blir ledig igen. Får se vad jag och alpt ska hitta på imorgon, om vädret tillåter kanske vi tar en promenad eller nåt. :) 

Nu är jag jättetrött, orkar inte ens hålla uppe ögonen längre så nu säger jag godnatt!