mammatillalgot.blogg.se

Den 23 april 2013 så föddes världens charmigaste pojke! Han heter Algot och hans föräldrar kunde inte vara mer stolta! :)

Fredag!

Kategori: Allmänt

Algot ville inte somna igår kväll, han var supertrött och höll på att somna och sen satte han sig upp och var superpigg. Det fortsatte länge och tillslut somnade vi båda två och då var klockan typ tio. Då Jonas skulle upp så började Algot sova oroligt igen och då fick han en flaska och sen höll han på att somna... Och så satte han sig upp och var pigg igen.. Har kämpat tills nyss och nu sover han äntligen! Nu ska jag också passa på att sova lite. 

Algot var ute och provade sin nya overall igår :) sen sov han lite i vagnen





Bättre dag idag

Kategori: Allmänt

Algot sov bra inatt och han hade ingen feber nu på morgonen. Hostan finns där men har varit lite bättre tycker jag. Han vill fortfarande inte vila på dagen, han är jättetrött men vill inte ge sig tid att sova. Igår for vi en sväng med bilen och då sov han 2 timmar, så vi får se hur vi ska göra för att få han att sova idag. Det är väldigt nära mellan gråt och skratt och han är så trött så att ögonen går i kors, men hans näsa är tät så jag gissar stt den gör så att han inte vill ligga ner. 

När Algot vaknar på morgonen så går han alltid direkt till sin favoritplats :) 


Krasslig pojke :(

Kategori: Allmänt

Lilla killen har blivit förkyld och han har haft två riktigt jobbiga nätter nu. Inatt så har han hostat jättemycket och han hade lite feber (men febern är borta nu). Han är väldigt missnöjd och trött, men det är ju förståeligt eftersom att han inte kan säga vad som är fel eller vart han har ont. Om det gick så skulle jag lätt ta hans förkylning så att han fick vara frisk.  Hoppas att det är sån förkylning som går över snabbt :)

Den här bilden är från i torsdags :) 


Lördag

Kategori: Allmänt

Nu är det två arbetspass kvar innan den här jobbarhelgen är över. Sen är jag ledig i 17 dagar, men troligtvis kommer jag att gå ut extra nån dag ifall det behövs. 

Ska snart sova, men jag började se en film som är lite svår att sluta titta på :) 

Klockan ska ju ställas om inatt och Algot och farfar tjuvstartade lite :) Algot älskar klockor så det var väldigt spännande!



Torsdag

Kategori: Allmänt

Idag är det den 23/10 och det innebär att våran lilla prins blir 1 1/2 år idag! Idag blir det en lugn dag eftersom att lillkillen är lite varm :) 

Det verkar som att appen funkar nu igen så nu ska jag försöka blogga lite oftare igen :) 



Problem.

Kategori: Allmänt

Appen till bloggen har slutat fungera och den går inte få igång vad jag än gör. Det är därför jag bloggat så lite på sista tiden. Jag är ledig två dagar till och sen jobbar jag fredag och har ledigt hela helgen :) känns skönt och eftersom att jag har typ tusen saker att göra så behövs det lite ledigt. Jonas kom med en supersmart idé idag och det innebär att jag har ännu en vägg att tapetsera, men det gör ingenting. Har en bild i mitt huvud och det kommer att bli såååå bra när det är klart :)

Nu ska jag göra som mina älsklingar - sova! Godnatt