mammatillalgot.blogg.se

Den 23 april 2013 så föddes världens charmigaste pojke! Han heter Algot och hans föräldrar kunde inte vara mer stolta! :)

Här händer det inte så mycket

Kategori: Allmänt

Har en period då jag är väldigt dålig på att ta bilder och då blir det inte lika roligt att blogga. Algot hade svårt att somna ikväll, han hade svårt att stanna av och låg mest och rullade runt. Jag har varit till stan och shoppat med min mamma och min syster <3 det blev några fina fynd. Sen fikade vi på stigs och jag testade en semmelwrap, jag tyckte den var jättegod men det blev lite väl mycket av det goda. 


Köpte ett par sandaler till Algot, tanken är att han ska ha dom när han följer med oss ner i källaren men han var inte jätteförtjust i att ha dom på fötterna.. 


Igår hittade Algot nåt han ville ha på biltema. Han skulle absolut inte gå därifrån men tillslut gick det :)



Lördag

Kategori: Allmänt

Hungrig pojke! Han tog först en tugga ur en husmans och sen tog han en till husmans och tog en tugga ur den också. Sen så smörade jag den ena och den åt han nästan upp (innan den föll med smöret ner) och sen fick han smör på den andra och den åt han nästan också upp! Sen åt han en hel flaska och sen somnade han :) 




Jag beställde ett par byxor till Algot idag, kunde inte låta bli :) han kommer bli så stilig :) 


Nya favoritboken. 101 saker som rör sig :) han pekar och "tjuter" och hoar.


Han är så tjurig!

Kategori: Allmänt

Vart får han allt i från? Han är så tjurig och har han bestämt sig för att inte somna så somnar han inte.. Han var så nära att somna flera gånger, ögonen var helt stängda och sen från typ ingenstans så satte han sig upp och tjoade. Han somnade just före elva och nu ska jag också sova, för väckaren ringer 03.50 imorgon och på torsdag och ännu tidigare på fredag.. Och jag som är SÅ duktig på att lägga mig i tid, NOT!! 

Godnatt!


Så var det här igen..

Kategori: Allmänt

..det rackarns otrevliga magknipet som han hade för några veckor sen :(

Hoppas han kan somna snart igen. Tills dess tittar vi på stora maskiner :)

Algot har fått en ny Favoritsysselsättning.. Skotta gården med pappan i huset :)



Ny vecka

Kategori: Allmänt

Nu är det dags för en ny vecka och jag är ledig dom första tre dagarna och sen jobbar jag fem dagar innan det är dags för nästa ledighet :) 

Imorgon/idag ska jag med Algot till läkaren igen. Dom ska kolla upp hans förkylning ordentligt, så jag hoppas dom hittar vad det är som gör att hans hosta och snuva aldrig försvinner. 

Dom senaste dagarna har vi tyckt att kylen inte varit så jättekall och idag ställde vi in en termometer i ett glas vatten, för då skulle det tydligen mätas på rätt sätt. Sent ikväll så stod termometern på 10,2 grader när man hade vredet på max, så det är alltså nåt som inte stämmer (det ska vara 2-4 grader när man har på Max). Garantierna har självklart gått ut men kylen är långt ifrån gammal, tycker att den borde hålla mer än 4 år! Aja, vi måste då iallafall leta oss en ny kyl som fungerar..

Algot fick åka fyrhjuling idag, Jonas körde väldigt sakta och Algot va jättenöjd :)





Igår fick han en chokladboll ;) det var gott!


Godnatt

SNARK!

Kategori: Allmänt

Nu så ska jag SOVA! Jobb idag och jobb imorgon. Kom precis på att det blir lite knäppt eftersom att Algots läkare kommer ringa mig en halvtimme efter jag börjat jobba, men det löser sig nog. Algot hostar fortfarande och näsan är tät, hoppas verkligen att han får bli frisk snart. :) fick julklapp från jobbet idag och jag blev jätteglad! 

Algot är duktig på att skotta snö.. :)




..Och på att hjälpa till med dammsugningen :)