mammatillalgot.blogg.se

Den 23 april 2013 så föddes världens charmigaste pojke! Han heter Algot och hans föräldrar kunde inte vara mer stolta! :)

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Jag slutade egentligen jobbet 21.40, men klockan blev 22.10 innan vi var färdiga. Det blev ett litet specialuppdrag :) mätaren visade -24,5 grader och jag skulle tanka innan jag för hem (för att inte bilen skulle frysa ihop igen), den här gången kom jag faktiskt ihåg att tanka så jag tog mig hem utan problem :) 

Idag när jag skulle skjutsa Algot på förskolan så var han inte så nöjd.. Han ville ha med stora traktorn osv och när han inte fick det så lade han sig på golvet och skrek. Fick han iallafall att glömma traktorn när jag frågade om han kunde hjälpa mamma att sopa bron :) han sopade tills han kom på att han ville springa till bilen så då slängde han sopen och sprang! 







Nu ska jag sova! Imorgon har jag mycket jag måste göra :) godnatt
 

Att man kan bli så fast..

Kategori: Allmänt

"Ett till sen måste vi sova.." "Nu måste vi ju se ett till" "det är ju bara 37 minuter, vi kan se ett till" :) ungefär så här låter det när jag och Jonas bestämmer oss för att titta på "ett" avsnitt av rederiet :D men nu är vi på säsong 8 och det är den sista vi har hemma så snart är det slut på det roliga! 

Algot vaknade nu när vi satt nere och tittade på tv, han ropade "maaaammaaa" så jag sprang direkt dit och när jag kom upp så sa han "tutte botta" så han fick den och nu sover han igen. Stora fina killen <3


Något nöjd kille

Kategori: Allmänt

Det blev ett akut blöjbyte i Burträsk igår, så vi slog två flugor i en smäll. Algot fick en ren blöja och så fick han åka buss :) han pratade hela tiden om att "starta-an" och han sa att han ville åka så då fick han göra det. Han var så nöjd! 






Godnatt!

Kategori: Allmänt

Kände mig inte redo för att sova när jag kom hem så jag plockade bort lite och startade en tvätt och sen plockade jag fram lite av det jag behöver när jag ska bara imorgon. Det är exakt 4 veckor kvar tills jag fyller (men kalaset blir två veckor senare) och jag har bara bakat 5 sorters kakor.. Så ja, det innebär alltså att det är 25 sorter kvar att baka.. Haha! Vad har jag gett mig in på?! Jag vet att Ingen kommer orka 30 sorter, men jag vill ändå hålla det jag lovade för tre år sedan :) 

Dumlesnittar <3

Det är ju riktigt kallt ute nu, så kallt så att min bil frös ihop igårkväll påväg hem från jobbet. Tur att jag har världens bästa svärfar som ryckte ut och skjutsade hem mig :) har en jobbkväll kvar innan jag får helg och sen börjar jag jobba igen 05.15 på måndag. 

Nu ska jag sova så att jag orkar stiga upp i tid imorgon :)
Godnatt 

Gott nytt år!!

Kategori: Allmänt

När jag vaknade nu på morgonen så kändes det som om jag hade missat nåt, sen kom jag på att det var tolvslaget jag missat :)
Det är nog första gången det händer, men det gör inte så mycket.. Då kanske jag orkar med dagen istället! 

Igår så åt vi potatis och morötter i ugn och kycklingkebab till det. Sen skulle vi spela Bingolotto. Typ tolv minuter efter programmet började så hade Jonas vunnit en ny lott, vi spelade tvåans bingo och sen gick vi och la oss och jag somnade nog före Algot :)

Dags för en dag på bussen, ska bli spännande att se hur mycket folk det blir :)

Önskar alla en god fortsättning!