mammatillalgot.blogg.se

Den 23 april 2013 så föddes världens charmigaste pojke! Han heter Algot och hans föräldrar kunde inte vara mer stolta! :)

Natt nr 1!

Kategori: Allmänt

När Algot var två månader gammal så började han sova i som egen säng, men då han var sex månader så började han sova så oroligt om nätterna och det var inte förrän man tog upp han och la han mellan oss som han somnade om och sov gott. Sedan dess har han sovit hos oss men ibland har vi försökt få han att sova i sin säng. Vissa nätter har det gått bra och andra nätter har det gått mindre bra. Men ofta har jan somnat ivä våran säng och vaknat tidigt på morgonen (typ 3..). Eftersom att Algot växer så det knakar så blir det mindre och mindre plats över till oss andra så ingen av oss tre var sovit så bra, så inatt testar vi att ha Algot i ett eget rum. Han ville inte somna där så han fick somna mellan oss så nu hoppas jag att han får sova bra :) vi får börja smått och arbeta oss uppåt! :)

Jag kunde knappt hålla ögonen öppna och skriva klart den här texten så jag har inte orkat läsa igenom den heller :) godnatt





Kommentarer


Kommentera inlägget här: