mammatillalgot.blogg.se

Den 23 april 2013 så föddes världens charmigaste pojke! Han heter Algot och hans föräldrar kunde inte vara mer stolta! :)

Sötnos!

Kategori: Allmänt

Kan man bli annat än glad när man vaknar upp bredvid den här sötnosen?

Dopet närmar sig

Kategori: Allmänt

På lördag så är det dags för väldens sötaste pojke att få sitt namn. Prästen ringde idag och jag hade hoppats att han skulle säga det jag ville höra, men det gjorde han inte. Om jag inte hittar någon som kan spela gitarr eller piano så måste vi skippa sången och det vill jag inte.. Har hittat en jättefin sång som skulle passa så himla bra, så jag hoppas verkligen att det löser sig! 
 
Sen så är det massor med saker som ska fixas inför dopet och jag är ju inte en sån som är utan idéer. Dessvärre så har jag lite ont om tid så jag vet inte hur jag ska hinna med allt, men det löser sig nog. Eftersom att jag älskar att baka så är fikat väldigt viktigt, jag har knappt kunnat bestämma mig för vad jag ska baka så det kommer finnas ganska mycket :) men nu är det bara tårtan som är kvar och den ska göras dagen före, allt annat är bakat! 
 
Förresten så har Algot sin allra första namnsdag idag! :) Grattis till världens finaste pojke <3
 
Lägger ut en bild på Algot som nyfödd, tänk att det redan gått 14 veckor sen han kom ut till oss! 
 
 

Hejsan allihopa!

Kategori: Allmänt

Eftersom att min bakblogg blivit allt annat än en bakblogg sedan Algot föddes så tänkte jag starta en blogg som bara kommer handla och den finaste pojken i världen, nämligen Algot! 
 
Här kommer jag att lägga ut bilder på Algot och kanske skriva en rad eller två. 
 
ikväll har jag kokat mormorsaft, bakat muffins och daimdrömmär så nu ska jag lägga mig och sova en stund :) 
 
 
godnatt 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.