mammatillalgot.blogg.se

Den 23 april 2013 så föddes världens charmigaste pojke! Han heter Algot och hans föräldrar kunde inte vara mer stolta! :)

Skiftbyte..

Kategori: Allmänt

Jonas har jobbat måndag-torsdag och nu är det fredag och min tur att jobba. Jobbar hela helgen + måndag och sen är jag ledig till torsdag :) 

Nu är det bara lite drygt en månad kvar till jul och nästan varje helg är fullbokad av aktiviteter. Flera julklappar är redan färdiga och jag bakade lussebullar igår. Brukar inte vara så här tidig men va tusan. Det är ju så gott :) Jag önskar mig nästan ingenting i julklapp i år. Allt som jag vill önska mig är typ saker till Algots rum. Eller jag önskar mig en bok som heter babyboost, men sen kan jag inte komma på nåt mer.. Konstigt, jag som alltid brukar önska mig tusen saker.. Jaja, det kanske är för tidigt än så jag hinner nog komma på fler saker att önska mig :) 






Chokladbollar

Kategori: Allmänt

Tidigare idag bestämde jag att jag och Algot skulle baka mjölkfria chokladbollar  så efter middagen så satte vi igång. Algot var inte så intresserad förrän degen var klar och när första bollen var rullad så plattade han till den och stoppade den i munnen :) 









Måndag

Kategori: Allmänt

Nu har jag lämnat Algot på förskolan, han var så duktig och sprang iväg å lekte direkt vi kom innanför dörren. Jag fick knappt ta av han overallen utan han skulle iväg. :)

Han fick ha sin fina röda overall idag :) våran lilla färgklick! Finaste killen <3



I'm back!

Kategori: Allmänt

Det har varit lite mycket ett tag, men nu är jag tillbaks! Jag har tänkt blogga hur många gånger som helst, men sen glömmer jag bara bort det :) förra helgen va vi i Göteborg på dop och det var en riktigt trevlig helg. Kyrkan var supermysig! Men det var lite jobbigt att köra bil så långt.

Igår så var vi på "ungdomsfest" här i byn och det var roligt trevligt. Algot fick vara hos farmor och farfar så det blev en rejäl sovmorgon imorse :) 

Ikväll så frågade jag Algot ifall han ville duscha eller bada och då sa han "dada" och log stort så då fick han bada :) 













Ny favoritplats?

Kategori: Allmänt

Algot fick stå på mjölkbordet och kolla på när Jonas passerade med lastbilen, det passerade även fler lastbilar och bilar så Algot var väldigt nöjd :) 




Måndag igen :)

Kategori: Allmänt

Har jobbat idag, det gick bra men jag är slut i hela kroppen (och knoppen). Min mamma har varit med Algot och det gick också bra. Imorgon ska han få fara på dagis ett par timmar och busa lite :) 

Jag pratade med min gamla granne från Norsjö idag och hon berättade att hon hade fått nya grannar, "det är några ungdomar som flyttat in här bredvid mig, dom är bara 70 år gamla" :) 

Igår hade vi tänkt panta lite flaskor, men det var någon som inte tänkte som vi..

"Varför ligger flaskorna i den här konstiga påsen?! Dom ska ju ligga på golvet!"