mammatillalgot.blogg.se

Den 23 april 2013 så föddes världens charmigaste pojke! Han heter Algot och hans föräldrar kunde inte vara mer stolta! :)

Första veckan avklarad!

Kategori: Allmänt

I måndags gjorde jag första arbetspasset efter semestern och den här veckan har jag jobbar 05.15-17.22 sex dagar av sju så nu är både kropp och knopp helt slut. 

Den kommande vecka är deg inte lika många och långa arbetspass, men imorgon börjar jag bussförarutbildning så jag lär ju ha det jag gör ändå :) 

Algot sover hos farmor och farfar så jag hoppas dom sover gott alla tre, jag orkar inte hålla mig vaken många minuter till så nu säger jag godnatt







Finaste prinsen <3

Kategori: Allmänt

Algot har riktiga humörsvängningar just nu, och han testar oss hela tiden. Säger vi nej så flinar han och gör det han inte får igen.. Och igen, och igen och igen.. 

Men han har sina perioder då han lyssnar också, och han är ofta väldigt gosig så det väger upp alla busiga stunder :) idag så sa vi att han skulle göra som mamma och det gjorde han! 


Han hade svårt stt somna ikväll, men nu ligger han i sin egen säng i sitt eget rum! Det är väll inte riktigt klart där än, men det är bara lite piff som fattas :) 





En vecka kvar!

Kategori: Allmänt

Om en vecka så är semestern slut för den här gången och då börjar allvaret kan man säga. Blir tuffa veckor i början, men sen kanske det blir lite lugnare? :) men än har jag en vecka på mig att vara nervös för det som komma skall :D 
Veckan som varit har vi tillbringat i Norrbotten, eller stora delar av veckan iallafall. Först var vi två nätter i Piteå och sen två nätter i Boden och sen for vi hem. 

Algot har börjat härma allt man säger nu, det är lite otydligt i land men det är på g :) 

Har en del bilder från semestern, men tänkte börja med en bild på min älskade mormor som somnade in i fredags. Nu är hon och vandrar bland molnen tillsammans med morfar :) Hon blev 85 år gammal så vi fick ha henne hos oss länge :) hon blev alltid så glad när hon fick träffa Algot så det är nåt jag aldrig kommer att glömma!


Här kommer lite semesterbilder