mammatillalgot.blogg.se

Den 23 april 2013 så föddes världens charmigaste pojke! Han heter Algot och hans föräldrar kunde inte vara mer stolta! :)

Lek å bus!

Kategori: Allmänt

Idag har vi shoppat lite inför morgondagens fotografering, är fortfarande inte helt säker på vad han ska ha för kläder men det blir nog bra ändå! Efter middagen så gick vi till skeppet där dom har massa olika aktiviteter, bland annat nimbus lek å busland! Oj oj oj vad vi busade! Algot kröp omkring där och vi fick jaga han runt runt, han är en riktig klätterapa! 

Dagens roligaste kommentar var nog när vi var på lek å buslandet och började prata med två flickor på fyra år. Mathilda frågade: "kommer ni härifrån eller?" Den ena tjejen som jag tror hette Lea svarade: "nej, vi kommer från ett annat land. Boden heter det." :) jag fick verkligen kämpa för att inte bryta ihop av skratt! 





Den här bilden är från en annan dag, men jag älskar den.. Så himla söt!


Full rulle hela dagen

Kategori: Allmänt

Algot har badat på Piteå havsbad idag, men han var så trött så han badade bara en liten stund :) 

Låter bilderna från idag tala för sig själv







Nu ska jag sova. Väckaren ringer kl 3. Godnatt 

Haha!

Kategori: Allmänt

Farfar har varit här på besök och typ två minuter efter han hade farit så såg det ut såhär :)



Snart färdigt!

Kategori: Allmänt

Snart är husvagnen redo för avfärd. Har packat hela kvällen :) en annan sak som jag har gjort hela kvällen, är att tvätta kläder.. Har tredje maskinen på g just nu och så fort den är klar så ska jag gå ner och starta en ny och sen hänga den som körs just nu och sen är det godnatt!! Det har varit en lång dag idag. Vi började med ett besök hos min kusin Sofia och hennes son Gustav och där blev vi ett par timmar :) sen for vi in till stan för att handla lite och sen for vi hem och började packa. 

Algot gillade Almas Bobby car!





Godnatt..

Kategori: Allmänt

Ikväll blev det sent igen.. Tog tid att göra klart allt på jobbet så jag blev sen hem, men imorgon är jag ledig! Eller ja, nu har jag "helg" till på fredag :) imorgon (eller rättare sagt idag) så ska jag och Algot hälsa på min kusin Sofia och hennes lilla son Gustav, som föddes den 13/3 :) nu ska jag sova lite så att jag inte sover för länge imorgon, haha.. 

Godnatt

En bild som är tagen på morsdag, min andra morsdag! Världens finaste pojke <3


Hoppas..

Kategori: Allmänt

..att algot sover ett par timmar till för annars blir det här inte bra :/ igår på jobbet så fick jag ordentligt flimmer för ögonen, jag såg ingenting. Jag kom genast ihåg hur det var när jag var 16-17år och hade ett par ordentliga migränanfall. När vi kom till Umeå så vilade jag hela rasten och då kändes det bättre, men huvudvärken fanns där under ytan. När vi kom till stan så hade jag lite huvudvärk så därför blev det en lugn bilresa hem. Kom hem vid ett och somnade ca 01.30.algot vaknade 03.40.. Jonas hade inte hunnit fara då så har gjorde en flaska, så nu sover gossen igen :) hoppas han sover några timmar till så att jag också får sova (blev självklart pigg nu när Algot vaknade). Hoppas jag slipper migrän ikväll iallafall. Nu blir det godnatt för mig också.. 

Haha, den här bilden är från igår då vi var och firade morsdag på tatung :)


Ledig :)

Kategori: Allmänt

Jag hade egentligen jobbarhelg hela helgen, men eftersom att Jonas fyllde år i förrgår så valde jag att ta en dag ledigt så att vi kunde fira han lite :) Jonas visste inte om att jag skulle vara ledig så jag tror att han blev lite förvånad :) sen så hade vi husvagnsgäster här från igår till idag (Mathilda m familj) och resten av mina småsyskon och min mamma har också varit här idag. Sen komme Jonas föräldrar och slutligen Urban m familj. Vi åt grillar och sen blev det fika! Jag har ätit den godaste mjukglassen någonsin (på westmans i bygdsiljum) och så vann jag våran vikttävling som vi har haft sen i februari :) en mycket bra dag idag, men nu är jag trött så nu ska vi sova. Imorgon är det dags för att fira min andra morsdag :)











Varmt!

Kategori: Allmänt

Det har varit otroligt varmt nu ett par dagar och vi var nog lite dåligt förberedda, för igår när vi skulle till stan så hade inte Algot några shorts eller svala byxor att ha på sig, så vi fick shoppa lite sommarkläder på H&M :)







Otålig kille

Kategori: Allmänt

Vi har en kille som just nu är väldigt ledsen på kvällarna, han vill helst att jag ska bära han i flera timmar. Igår när han skulle få gröt så var han väldigt tjurig och otålig så i väntan på gröt så gick vi ut till gungan, hans byxor var så blöta så dom fick stanna inne.. Men det var så varmt så det gick bra ändå :)







Sen så kröp han iväg väldigt snabbt pch det blev knäpptyst, så jag följde efter och vad får jag se? 



Leos lekland

Kategori: Allmänt

Idag har jag och Algot varit på lekdejt på Leos lekland och han hade väldigt roligt idag. Han busade, klättrade, stod upp, hoppade, skrattade, fick smaka piggelin och verkade trivas väldigt bra :) 













Värmen är här!

Kategori: Allmänt

Ialllafall för några dagar :) Idag har det varit väldigt varmt men ändå inte FÖR varmt. Jag har varit på mjölkskola för att lära mig mer om vad man kan äta och behöver äta när man är mjölkallergiker. Det var mycket intressant! 
 
Igår så var vi ute och fixade. Algot fick äntligen använda sin gunga utomhus och så fick han ju självklart hjälpa till att sätta fast gungan på plankorna. :) 
 
 
 
 
 
 
Jag älskar den här bilden, jag blir alldeles varm i hjärtat när jag tittar på mina fina pojkar! Ni är det finaste jag har!
 
 
 

Husvagn!

Kategori: Allmänt

Det blev så att jag jobbade även lördag, fick ett haparandapass och som säger jag helst inte nej till :) hann tillochmed in en snabb sväng på Ikea! 

Igår så hade vi dragit husvagnen till burs (eller ja, Jonas och Algot hade dragit den dit). Vi ville testa sova en natt i den för att se om Algot fortfarande tyckte om att sova där, och det gjorde han. Men 06.10 så väckte han mig genom att ställa sig i sängen, klappa med handen på spegeln och säga "uh! uh! uh!" :) kan ju säga att jag inte var så himla pigg då, men fick mig två ordentliga vilostunder under dagen! 9 arbetsdagar i sträck tar på krafterna..










Torsdag!

Kategori: Allmänt

Jag somnade typ tre sekunder efter jag hade publicerat inlägget :) trött var jag! Men jag tror att jag har sovit bra inatt för jag vaknade av första väckaren och tog mig upp utan problem, men Algot sov lite för bra för han ville inte vakna :D han har varit väldigt ledsen flera dagar nu och vi har inte fått sätta ner han på golvet ens, och nu tror jag att jag vet varför. Han har två tänder påväg uppe, han var väldigt svullen och ön i tandköttet. Förhoppningsvis så kommer tänderna fram snart och då blir det lite bättre :) 



Två dagar kvar!

Kategori: Allmänt

Nu har jag två dagar kvar och sen är det HELG! Min Väckare (Jonas) ringer 04.40 och sen ska jag ta mig iväg i tid så att det inte blir som i morse, då var jag lite trögväckt och Algot vaknade lite för tidigt och var på dåligt humör. Jag for från burträsk två minuter före bussen hade avgång så jag hann just precis hem innan bussen kom.. Men jag hann! Nu är jag ruskigt trött..


Bängelapan! 


Badpojken


Godnatt

Vad hände?

Kategori: Allmänt

Algot som alltid sovit till 7-8,vaknade idag kl 03.30 och tyckte det var
Morgon. Det tyckte inte jag eftersom att jag kom hem 00.20 igår och ska upp nu kl 5. Kommer bli en lång dag...



Helgen i bilder

Kategori: Allmänt

Trots att jag jobbat hela helgen så har jag hunnit gosa och busa med vårat lilla troll <3

Vi har inspekterat husvagnen, testat gungan och busat med annat :)












Riskaka med smör på..

Kategori: Allmänt

Jag behöver inte säga mer än så va?




Godnatt

Kategori: Allmänt

Nu är första arbetsdagen av sju gjord och jag kan börja räkna ner till helg. Tre kvar på bussen, sen tre på busstationen och sen avslutar jag med en hel dag i Luleå och efter det så har jag helg!

Halsen är lite bättre, eller jag är inte lika hes längre men nu hostar jag istället. Men men, förhoppningsvis går denna förkylning över snart.. Nu ska jag sova, kommer väckas av en liten söt kille om ett par timmar <3



Tappat rösten!

Kategori: Allmänt

Det är inte lätt att jobba utan röst.. Det är många frågor och så är det lite buller och andra ljud bakom kunderna så det är svårt för dom att höra och för mig att prata högt. Men nu är jag ledig en hel dag, så får hoppas att rösten kommer tillbaks snart.. Ska ju jobba hela helgen :)

Har en liten snorig kille, men han är glad ändå! Sitter på bussen påväg till min bil så att jag kan köra till dagis och hämta våran lilla pojke <3 

Haha, han ÄLSKAR banan! 




Han var nog rätt trött igår.. 


Sist i säng..

Kategori: Allmänt

Slutade jobba typ 23.20 och sen for jag på gulf å köpte läkerol (för att ha nåt att tugga på så att jag skulle kunna hålla Mig vaken hem). Det blev rätt sent för mig ikväll och imorgon ringer väckaren klockan sju, så det är nog bäst att försöka sova lite.. Sist i säng, men först upp :) 









Lördag

Kategori: Allmänt

Idag blev det ett snabbt besök till Umeå, hittade träningsbyxor till mig! 2 par byxor för 248kr, det kallar jag fynd! Sen så komme Urban och Elis hit och åt grillat :) om jag har några bilder Från idag? Klart jag har :)

Haha, en som kunde skratta och äta samtidigt.

Trött kille <3

Han kör tills det tar stopp, och det går verkligen fort nu.. 


Lyckades få filmbevis på när han gick mellan mig och Urban med gåvagnen, men den går som vanligt inte lägga upp här.. :/

Godnatt

Kategori: Allmänt

Idag har det blivit mycket vila.. Men det har varit skönt. Mår bra nu iallafall :) Algot har varit väldigt busig som vanligt och klockan var väl typ vid nio när han somnade <3

Här kommer lite bildbevis på våran lilla buskille!










Ett oönskat besök..

Kategori: Allmänt

Vaknade för snart en timme sedan.. Blir inget jobb idag för magsjukan bestämde sig för att göra ett besök. Hoppas bara att Algot slipper bli smittad! 

Fy.. Har inte haft magsjuka sen jag gick i åttan. Fasiken också! 

Algot fick en kulram igår. Han tyckte den var jätterolig!